Bine ai venit pe Comunitatea Romania Farming,daca esti o persoana serioasa si vrei sa faci parte din ehipa noastra,te asteptam sa faci o cere AICI.

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Romania Farming » Farming Simulator 2019 » Multiplayer Farming Simulator 2019 » Regulament Server Romania Farming » Regulament Echipe

Regulament Echipe

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

RoFarm

OnlineOffline
Rang : Administrator

RoFarm
2019
Chrome
Mesaje : 1055
Data nasterii : 20/06/1988
Data de inscriere : 28/12/2013
Varsta : 31
Localizare : Buzau
Regulament Echipe 10010

1Regulament Echipe Empty Regulament Echipe la data de Mier Dec 19, 2018 12:39 am

Regulament Echipe

- Punctele de Vanzare Comune trebuie sa ramana libere pe toata suprafata magazinului(exceptie Biogaz care se poate depozita in siloz )
- Fiecare ferma care face Nutret Insilozat va avea silozul personal in care isi va fermenta nutretul . Silozurile din biogaz for fi folosite doar pentru baloti pentru a se putea vinde oricand.
- In momentul cand se termina de vandut la biogaz , echipa care il detine il vinde inapoi pana in momentul cand se apuca echipa(jucatorul) sa vanda iar.
- Traversarea Hartii cu utilaje se va face DOAR pe sosea , nu pe terenurile celorlalti
- Produsele cumparate din shop se vor transporta in bazele fermelor ,nu se vor lasa in shop pentru mai mult de 10 min in conditia in care au fost cumparate mai multe decat pot fi duse intr-un singur transport(sau se anunta)
- Numele de joc cu care esti inregistrat pe forum ,acela va fi folosit si pe joc inclusiv pe discord.
- In conditia in care o echipa doreste sa isi curete terenul de copaci , copacii taiati vor fi facuti aschii pana la ultima bucata (cand se fac aschii nu se fac bucati mici din copaci deoarece se buguiesc si dispar si apar in alta parte, Copacul se va baga in cel mult 2 bucati in tocator si impins.)
- Cand terenurile se curata de copaci , se va taia cate un copac pe rand si se va toca prima data inainte de a se taia urmatorul copac.
- Inainte de a se curata un teren se anunta pe grupul general de wattsup cu poza.
- Nu este permisa blocarea soselelor.
- In cazul in care doresti sa faci o misiune din partea opusa partii tale de harta ai obligatia sa intrebi un membru din echipa cealalta. In cazul in care nu este nimeni online poti face misiuni de oriunde sau poti intreba pe wattsup.
- In momentul cand un jucator intra pe comunitate se va repartiza la echipa care are mai putini useri activi.( In caz ca jucatorul nu se sincronizeaza/intelege cu echipa in care a fost repartizat , are posibilitatea sa isi aleaga alta echipa)
- In momentul in care se descopera un bug se va reporta imediat pe grup, nu se va profita de el .
- Terenul odata cumparat nu se va mai putea vinde in urmatoarele 5 zile (RL) si daca se hotaraste de echipa sa se vanda , terenul se va vinde Semanat, Ierbicidat , Fertilizat.
- In cazul in care se sincronizeaza ambele echipe la vanzare pentru acelasi produs , nimeni nu are voie sa vanda in timp ce pretul este in urcare , se  va astepta oprirea cresterii pretului .
- In conditiile in care exista un bug care ingreuneaza performantele serverului/jucatorilor nu se va mai cultiva/recolta/altele pana bugul nu este remediat/solutionat.
- Nu se pastreaza utilaje inutile (care nu se mai folosesc) strict din pricina lagului pe server.
- In conditia in care unul sau mai multi membri nu se mai inteleg intre ei, sa nu ia decizii pripite in luarea deciziilor de a parasi comunitatea fara a incerca sa se gasesasca o alternativa( EX: crearea unei noi ferme)
- In cazul in care ferma nu are bani sa isi achite amenda , are la dispozitie 3 zile in RL , dupa cea perioada a expirat se vor vinde utilaje/terenuri pana la achitarea completa a amenzii.
- Orice problema intampinata cu un membru al acestei comunitati se va contacta imediat adminul pentru solutionarea problemei . NU VA FACETI SINGURI DREPTATE.

        AMENZI :

- Punctele de Vanzare Comune trebuie sa ramana libere pe toata suprafata magazinului(exceptie Biogaz care se poate depozita in siloz ) In caz contrar amenda : 300.000
- Fiecare ferma care face Nutret Insilozat va avea silozul personal in care isi va fermenta nutretul . Silozurile din biogaz for fi folosite doar pentru baloti pentru a se putea vinde oricand. In caz contrar amenda: 100.000 + pierderea silozului din biogaz
- Traversarea Hartii cu utilaje se va face DOAR pe sosea , nu pe terenurile celorlalti. In caz contrar amenda : 100.000
- Produsele cumparate din shop se vor transporta in bazele fermelor ,nu se vor lasa in shop pentru mai mult de 10 min in conditia in care au fost cumparate mai multe decat pot fi duse intr-un singur transport(sau se anunta). In caz contrar amenda: 200.000
- In conditia in care o echipa doreste sa isi curete terenul de copaci , copacii taiati vor fi facuti aschii pana la ultima bucata (cand se fac aschii nu se fac bucati mici din copaci deoarece se buguiesc si dispar si apar in alta parte, Copacul se va baga in cel mult 2 bucati in tocator si impins.). In caz contrar amenda : 400.000
- Nu este permisa blocarea soselelor. In caz contrar amenda : 100.000
- In momentul in care se descopera un bug se va reporta imediat pe grup, nu se va profita de el . In caz contrar amenda: 500.000
- Terenul odata cumparat nu se va mai putea vinde in urmatoarele 5 zile (RL) si daca se hotaraste de echipa sa se vanda , terenul se va vinde Semanat, Ierbicidat , Fertilizat. In caz contrar amenda: 300.000
- In conditiile in care exista un bug care ingreuneaza performantele serverului/jucatorilor nu se va mai cultiva/recolta/altele pana bugul nu este remediat/solutionat. In caz contrar amenda: 500.000
LEGENDA:

RL - Real Life ( Viata Reala)

Vezi profilul utilizatorului http://www.rofarm.net

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum